Na een burnout krabbelde ik langzaam op. Na drie jaar lukte het me niet om de balans weer terug te krijgen voor mezelf. Ik was snel overprikkeld, moe en kon moeilijk ontspannen. Toen ik bij Janneke kwam voelde het als een oase van rust, alsof ik even werd stilgezet. De ruimte is erg prettig en rustgevend. Janneke neemt de tijd, met aandacht en fijne tips. De behandelingen waren erg prettig en ik voelde me steeds meer groeien in mijn proces. Ik heb juiste keuzes kunnen maken en weet hoe ik in de toekomst beter voor mezelf kan zorgen. Ik ben ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om mezelf dit te gunnen en kan het iedereen aanraden.

Léonie

‘Ik kwam bij Natuurlijk in Bloei met een mentaal probleem wat mij vrijwel mijn hele leven achtervolgde. Ik maakte van iedere ‘mug een olifant’ en kon soms uren lang door blijven malen over een kleine gebeurtenis. Na dat ik op mijzelf ging wonen en mijzelf nog meer tegenkwam, besloot ik om een Reikibehandeling te nemen. Daar waar ik er eerst wat sceptisch over was moet ik nu toch stellen dat het een gigantische goede zet is geweest. Al na 3 sessies heb ik geleerd om mijn gedachten in toom te houden en leef ik een stuk rustiger en vrijer, vrij van allerlei mentale klachten en vervelende gevoelens die ik veelal zelf creëerde. Ik raad dan ook iedereen aan die iets soortgelijks (of andere mentale klachten) ervaart om voor een Reikibehandeling van Natuurlijk in Bloei te kiezen! Een combinatie van professionele therapie en een zeer ontspannende reiki behandeling, eigenlijk een kans die je niet moet laten liggen.’

Frank

Een reiki behandeling volgen heb ik ervaren als een sprong in het diepe. Niet weten wat je te wachten staat. Ik heb de sessies kort samengevat in een aantal kernwoorden ; intens – ontspanning – zelfinzicht – balans. Ik heb Janneke als een heel fijn en warm persoon ervaren tijdens de sessies. Zij begeleidt je heel goed door je eigen proces.

Dankjewel Janneke!!

Brenda

Na getipt te zijn door een kennis over Jannekes praktijk werd mijn nieuwsgierigheid gewekt en heb ik een afspraak ingepland. Wat ik zo fijn vind is dat de behandelingen duidelijk om jou draaien, voelt iets niet goed kun je dit aangeven en Janneke onthoudt ook alles wat je tijdens de vorige behandelingen hebt gedeeld. Daarnaast wordt er enkele dagen na de behandeling contact met je opgenomen waarna gekeken wordt hoe je de behandeling hebt ervaren en plan je een eventuele vervolgafspraak. Niets moet, alles mag.

Julia

Mijn hoofd zat erg vol en nadat ik verschillende spanningsklachten in mijn lijf kreeg, ben ik bij Natuurlijk in Bloei terecht gekomen. Janneke heeft mij bepaalde inzichten gegeven waar ik me nu bewuster van ben. Hierdoor ben ik weer meer in balans. Reiki heeft mij meer ontspanning opgeleverd in mijn lijf en ik ervaar meer rust in mijn hoofd. Ik voel me serieus genomen door Janneke en ze voert de behandeling op een fijne toegankelijke manier uit.

N. Kremers

Door de behandelingen ben ik dichter bij mijn gevoel gekomen, iets wat ik heel eenvoudig kan uitschakelen of parkeren. Echter door er bewuster mee bezig te zijn ben ik steeds beter in staat om mijn gevoel op te roepen en deze ook te beantwoorden.

Het totale concept: het gesprek, de behandeling, de kaarten en daarbij de vertaling maken mij bewust van wat ik “echt” voel en dat ik daar naar mag luisteren. Ik ben mij minder gaan schamen om mijn gevoel uit te spreken.

Marcel

Vanwege niet aangeboren hersenletsel heb ik m.n. een forse gevoeligheid voor geluid. Ik ben vermoeider, maar ik ben ook vergeetachtig en merk ik dat mijn emoties vlakker zijn. Begin dit jaar heb ik kennisgemaakt met Janneke en Reiki. Ik was altijd al nieuwsgierig naar de werking, maar zag altijd nog een drempel vanwege de alternatieve wolk die eromheen hing. Op de website van Natuurlijk in Bloei zag ik een nuchtere dame met de voeten in de klei. Dat trok me aan.

Na mijn eerste behandeling stond ik op van de bank en mijn hoofd voelde leeg. Dat heb ik in mijn beleving de laatste 5 jaar niet ervaren. Na drie sessies ervaar ik meer rust. Mijn hoofd is rustiger, ik onthoud wat beter. Ik ben minder vermoeid, sta uitgerust op. In algemeenheid voel ik me weer meer thuis in mijn hoofd en lijf.

Chantal

06-13236397 info@natuurlijkinbloei.nl