Natuurlijk in bloei

Ik ben Janneke Mastwijk en ik woon, samen met Sjoerd en onze 3 dochters, met veel plezier in Borne. Hoewel ik ben geboren in Arnhem, ben ik hier opgegroeid en na wat omzwervingen ben ik toch weer in het mooie Borne neergestreken.

Ik ben altijd een sensitief persoon geweest, erg gevoelig voor de wereld en de mensen om mij heen. Deze gevoeligheid ervaarde ik als een last. Als kind voelde ik me maar een vreemde eend in de bijt. Zo anders dan anderen, terwijl ik niets liever wilde dan zijn zoals iedereen en zodoende leerde ik al jong om me aan te passen.

Verwijderd van mijn gevoel

Als jongvolwassene besloot ik bij de politie te gaan werken, in de noodhulp. Ik koos voor een functie op straat waarbij ik alles moest zijn wat ik uiteindelijk van nature niet ben; op de voorgrond aanwezig, zichtbaar, regels en wetten naleven i.p.v. mijn intuïtie te volgen. Ik deed wat er van me verwacht werd en raakte meer verwijderd van mijn gevoel. Hoewel ik dit werk 16 jaar met plezier heb gedaan haalde ik mijn voldoening met name uit de hulpverlenende taken. Ik had aan mijn omgeving, maar vooral aan mijzelf, bewezen dat ik dit kon zijn…maar echt gelukkig maakte het me niet.

06-13236397 info@natuurlijkinbloei.nl